Alt det vi deler

Måske har vi mere tilfælles, end vi tror?

Vi har meget tilfælles.

Det er bare ikke altid, at vi opdager det.

Den nye Alt det vi deler-film

TV 2s mål er at give danskerne relevante oplevelser, som de har lyst til at dele med andre, og ’Alt det vi deler’ er den måde, vi ser verden på. Vi mener, at der er mere, der samler os som danskere, end der skiller os ad.

I den nye film om Alt det vi deler går vi tættere på de fællesskaber, vi kan have med andre mennesker. Vi sætter to – tilsyneladende – fremmede overfor hinanden og afslører for dem, at de har noget særligt til fælles. Deres reaktioner viser, at det at spejle sig i hinandens liv og erfaring rummer en stor positiv kraft.

Filmen handler om, at de fælles historier kan findes på mange niveauer: i et hus, hvor man begge har boet; i en social relation opstået gennem et computerspil, eller i de helt store livsforandrende skred som for eksempel at redde et andet menneskes liv eller at være på flugt.

 

En bred palette af ægte historier

I castingprocessen har vi haft et stort hold af castere, der har researchet på mange forskellige menneskelige historier, og ud fra dem har vi valgt de historier, som giver et bredt og mangfoldigt billede af, hvad vi kan have tilfælles som mennesker.