Tinka og Kongespillet

Årets julekalender på TV 2

‘Tinka og Kongespillet’ er en forlængelse af ’Tinkas juleeventyr’, som blev sendt i 2017. Det er fortsat Tinka og hendes gode ven Lasse, som er i front.

 

Men denne gang introducerer vi nye gennemgående karakterer i form af nisserne Falke fra Nordlandet, Birk fra Dyreskov og Grot fra Minedalen. De er alle kongsemner og skal dyste mod Tinka i det store spil om, hvem der skal indtage tronen efter Tinkas far Storm.

Med et ønske om at skabe den ultimative udfoldelse af universet har vi i år lanceret fysiske samlekort og et dertilhørende samlealbum. En aktivitet, som bringer målgruppen endnu tættere på det magiske univers og de spændende karakterer.

Både kort og samlealbum distribueres i Coops butikker over hele landet. Fra bogen kan børnene desuden tilgå eksklusive videoer med hovedkarakterERne fra universet.

Traditionen tro produceres en ’Tinka og Kongespillet’ lågekalender. Vi ønsker at bringe lågekalenderen tættere på universet og derfor vil TV 2’s seere i år kunne følge med i en magisk åbning af dagens låge. Men vi åbner først lågen kl. 20.00, så du har rig mulighed for først at åbne din egen lågekalender.

Julekalenderen tilbyder et smukt univers, som gør sig rigtig flot på trykte plakater. Derfor har vi valgt også at opsætte abribus plakater i tilknytning til lanceringskampagnen.

Hittet fra 2017 ’Tinka’ udgør også titelnummeret til TINKA Og KONGESPILLET. Nu kan vi den efterhånden UDENAD, så derfor fortjener den at udkomme i en karaoke version. Syng med og kom i julestemning.

© TV 2 MARKETING 2017. ALL RIGHTS RESERVED.